Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE DE FIXARE > Scule de mana si unelte > Surubelnita

Click to zoom





10.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Scule de mana si unelte
Group : Surubelnita
Code : 20176
UM : BUC
Marca : Tolsen






Surubelnita Cr-V T30X5.5x125 mm, Cr-V, GRIPro - Tolsen


Descoperă surubelnita GRIPro, un instrument esențial pentru orice activitate de intreținere și reparație! Fabricată dintr-un material de inaltă calitate - Cr-V, această surubelnită iți oferă rezistență și durabilitate pentru a te ajuta să iți realizezi cu succes proiectele.

Echipată cu un maner confortabil cu două componente, surubelnita GRIPro iți oferă o prindere sigură și ușoară pentru a-ți eficientiza munca. In plus, varful magnetic cu finisaj negru iți permite să lucrezi cu precizie și să fixezi suruburile cu ușurință.

Ambalată intr-un agățător de plastic cu cutie de culoare, această surubelnită este ușor de depozitat și transportat oriunde ai nevoie.

Cu surubelnita GRIPro, poți fi sigur că vei avea o experiență de lucru confortabilă și eficientă, astfel incat să poți finaliza orice proiect cu succes. Alege calitatea și fiabilitatea cu surubelnita GRIPro!


Caracteristici:
  • Varf magnetic cu finisaj negru
  • Maner confortabil cu două componente
  • Material: Cr-V
  • Surubelnita Cr-V T30X5.5x125 mm
  • Ambalaj: agățător de plastic cu cutie de culoare


Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.



Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com