Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Aparate si masini gradinarit > Pompa apa

Click to zoom





566.90 LEI
Timbru verde inclus in pret: 11.9 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Aparate si masini gradinarit
Group : Pompa apa
Code : 79975
UM : BUC
Marca : Tolsen






Pompa apa centrifugă de suprafață, 8m, 750W, FX Force Xpress - Tolsen

Această pompă de apă centrifugă de suprafață Tolsen este proiectată pentru a fi ușor de utilizat și de instalat in casa ta. Pompă are o putere de intrare de 750W (1HP), o tensiune nominală de 220-240V și o frecvență nominală de 50Hz.

Pompa poate pompa apa pană la o inălțime maximă de 32m și are o capacitate maximă de pompare de 110L/min. Pompa are, de asemenea, o capacitate maximă de aspirație de 8m și un diametru de conductă de 1""x1"".

Motorul de cupru și roata de cupru asigură o performanță fiabilă și durabilă. Pompa vine cu un cablu de 0,3 m și este ambalată intr-o cutie colorată.


Caracteristici:
  • Putere de intrare: 750W (1HP)
  • Tensiune nominală: 220-240V
  • Frecvență nominală: 50Hz
  • Inălțime maximă: 32m
  • Capacitate maximă de pompare: 110L/min
  • Capacitate maximă de aspirație: 8m
  • Diametru conductă: 1""x1""
  • Motor de cupru
  • Roată de cupru
  • Cablu de 0,3m
  • Ambalaj: Cutie colorată



Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările.Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia incepeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, pană la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință.Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de inaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. In plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice.Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

Caracteristici
General
Adancime de absorbtie:45 metru
Culoare:Galben
Debit maxim:110 Litru pe minut
Inaltime de refulare:8 metru
Tip combustibil:Electricitate
Tip motor:Electric
Tip pompa:Pompa de suprafata
Utilizat pentru:Apa curata
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com